Select4You

Select4You” is ontstaan uit onze passie voor reizen langs verschillende continenten, met een uitgesproken voorkeur voor het land in het algemeen en zijn bevolking in het bijzonder.

Zoals de naam reeds duidelijk maakt zijn de reisbestemmingen speciaal geselecteerd voor de reizig(st)er welke net dat “ietsje meer” verwacht dan van een doorsnee reis waarvan je er tientallen vindt in de aangeboden reisbrochures.

Select4You” stelt alleen reisbestemmingen en programma’s voor die inhoudelijk een verrijking zijn voor jezelf en waar je nog lange tijd nadien blij aan terugdenkt en alleen goede herinneringen aan overhoudt.

De aangeboden programma’s werden zeer zorgvuldig samengesteld en zelf ondernomen zodat wij er zeker van zijn dat u bij thuiskomst voldaan en enthousiast zal zijn.

Belangrijk en uitgebreid zijn de individuele vertrekken op deze bestemmingen.

Onze “Select4You” groepsreizen zijn beperkt in afreisdata en  worden uitsluitend uitgevoerd in kleine groepen, en waar mogelijk ook Nederlandstalig begeleid, met veel aandacht voor net dat “ietsje meer”. Een aantal vertrekken kunnen ook vanaf twee personen met Engelstalige begeleiding. Alle bestemmingen kunnen ook à la carte aangeboden worden.

Wij focussen ons absoluut niet op kwantiteit maar dragen kwaliteit hoog in ons vaandel.

Voor onze groepsreizen zal steeds een voorreisvergadering gehouden worden zodat u vooraf goed geïnformeerd bent en alzo ook reeds kan kennismaken met uw reisgenoten en uw begeleider.

Onze kennis en gedrevenheid zullen voor u zéker een meerwaarde betekenen. Bovendien  zal onze correcte prijs – kwaliteitsverhouding u niet ontgaan.

Neem gerust een kijkje op de Select4You website